Proeverij

Tijdens de openingstijden van Barrel Wijnlokaal kun je altijd een "kleine proeverij" bestellen. Je krijgt dan 4, 6 of 8 halve glazen geserveerd, natuurlijk met een korte toelichting per wijn. Je mag natuurlijk je voorkeuren aangeven (per tafel); wij kiezen dan een aantal mooie wijnen voor je uit! Prijzen vind je op ons krijtbord in de zaak. Voor de "kleine proeverij" kun je niet reserveren.

Wil je liever een uitgebreide proeverij? Dat kan uiteraard ook:  

Voor een feest, voor je jaarclub, voor een verjaardag of gezellig met een groepje wijn-enthousiastelingen: we staan graag voor je klaar!

We kunnen proeverijen verzorgen in Barrel Wijnlokaal (tijdens onze openingstijden voor tot maximaal 14 deelnemers, daarbuiten tot maximaal 24 deelnemers), of op locatie. Een proeverij kan een "algemene introductie tot de wereld van wijn" zijn, maar het is ook mogelijk een meer specifieke benadering te kiezen, zoals een proeverij met uitsluitend mousserende wijnen of ports. Voor een proeverij toegespitst op één type wijn of wijngebied gelden aangepaste tarieven.

Bijvoorbeeld: voor een proeverij bij Barrel, met uitleg over wijnmaken, verschillende wijnstijlen en herkomst van wijn, het proeven van 8 wijnen, inclusief een passend plateau met kazen en charcuterie kun je uitgaan van de volgende staffelprijzen, afhankelijk van het aantal deelnemers (minimaal 6)

Bij 6 deelnemers 45 euro per persoon,

bij 7 deelnemers 39,50 euro per persoon,

bij 8-10 deelnemers 35 euro per persoon,

bij 11-12 deelnemers 30 euro per persoon,

bij 13-15 deelnemers 27,50 euro per persoon,

bij 16-20 deelnemers 25 euro per persoon,

bij 21-25 deelnemers 22,50 euro per persoon en

vanaf 26 personen 20 euro per persoon.

N.B.: Wanneer de proeverij plaatsvindt op donderdag-, vrijdag,- zaterdag- of zondagmiddag/avond en start vanaf 16.00 (of later) uur moeten wij extra personeel inzetten. Bovenstaande tarieven zijn op die dagen daarom wat hoger:

Tot en met 9 deelnemers + 5 euro per persoon,

daarboven + 2,50 per persoon.

Voor een proeverij op locatie gelden, afhankelijk van de wensen, aangepaste tarieven. We maken graag een offerte op maat voor je.

Naast kazen en charcuterie kunnen we in overleg zorgen voor heerlijke vegetarische happen van Cook-Ing (tegen meerprijs). Als je voor of na een wijnproeverij met je gezelschap wilt dineren kunnen we een arrangement voor je bespreken met één van onze horeca-partners.

Barrel's wijnproeverijen worden verzorgd door eigenaar Martijn Fernhout (vinoloog en WSET level 3 gediplomeerd).

Kortom: bijna alles is mogelijk! Neem voor meer informatie of een offerte op maat contact op: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vanaf februari 2019 verzorgen wij ook proeverijen in onze nieuwe Wijnwinkel aan de Nieuwe Ebbingestraat 23; voor meer informatie neem contact op.