My Cart

 x 

Winkelwagen is leeg

Barrel Wijn Webwinkel

Bestel hier je favorieten uit het wijnlokaal en de winkel
70084_small

Freedom to Roam

PDFPrintenE-mailadres

Met levering Verzenden voor 10,95 €
5,35 €
Een bijna crimineel zacht zuur bier gebrouwen met luchtige tarwe en haver en gefermenteerd met kveikgist en bosbessen.
Land
Estland
Streek
Jüri
Keurmerk
Untappd 3,7
Alcohol percentage
4,4%
Beschrijving

De tankerbrouwerij begon met de gemeenschappelijke hobby van drie thuisbrouwers die uit de hand liep. Jaanis en Ryan brouwden samen bier in de garage van Jaanis. uren en uren sleutelen aan recepten en een groeiende schare fans van vrienden en familie op te bouwen. 

Het team van Tanker zoals we het vandaag kennen, kwam voor het eerst bijeen in 2014 in Tallinn tijdens een thuisbrouwersbijeenkomst. Ants (nummer 3) had een merk genaamd Tanker en had de eerste “zigeunerbrouwsels” gerealiseerd.

Vandaag de dag is Tanker de brouwerij is gevestigd in een klein dorp 20 km buiten Tallinn, Estland.  En heeft 160 hl aan fermentatietanks en 30 hl aan zuivering tanks.

Alle bieren zijn ontworpen om vol van smaak, opwindend te zijn en opvallen in een drukke markt. Ze zijn gefocust tot het kleinste details in het brouwproces. Bij Tanker nemen ze risico's en zijn niet bang te experimenteren om iets speciaals te creëren. Tanker heeft altijd iets nieuws, biedt verfrissend ander bier aan met verschillende collabs, seizoensbieren en bijzondere core range bieren. 

 

Fermentatie is de weg naar de zure kant… de bacteriën leiden tot fermentatie, fermentatie leidt tot zuurgraad, zuurgraad laat je mondhoeken naar buiten trekken.

Een bijna crimineel zacht zuur bier gebrouwen met luchtige tarwe en haver en gefermenteerd met kveikgist en bosbessen. 

 

Hoppig;***

Moutig;**

Bloemig;**

Fruitig;****

Zoet;**

Bitter;***

Zuur;****

Beoordelingen

Er zijn geen nog geen recensies voor dit artikel.