My Cart

 x 

Cart empty

Barrel Wijn Webwinkel

Bestel hier je favorieten uit het wijnlokaal en de winkel
No image set

Grande Reserve Rouge

PDFPrintEmail

8,90 €
Diepgekleurde robijnrode wijn met een elegant bouquet van zwarte
bessen, pruimen, groene paprika en subtiele tonen van vanille en
toffee. De smaak is gul en sappig en de afdronk fluweelzacht.
Land
Frankrijk
Druif
Cabernet Sauvignon
Streek
Languedoc
Alcohol percentage
13,5%
Druif
Merlot
Description

Het zonnige Pays d’Oc is in trek bij zowel wijndrinkers als wijnmakers. Door het gunstige klimaat en de ligging tussen Pyreneeën, de bergen van de Cévennen en de Middellandse Zee zijn de mogelijkheden zijn er legio. Het terroir en het klimaat van het gebied zijn ideaal om druiven tot volledige rijping te laten komen en daar karaktervolle wijnen van te maken voor elk type consument tegen een aantrekkelijke prijs. Ook bekende blauwe druiven als cabernet sauvignon en merlot doen het hier prima. Beaurempart maakt er gulle en geconcentreerde rode wijnen van die aansprekend zijn voor een breed wijnpubliek.

Robijnrode wijn met een elegant bouquet van zwarte bessen, pruimen, groene paprika en subtiele tonen van vanille en toffee. De smaak is gul en sappig en de afdronk fluweelzacht.

De Cabernet Sauvignon en Merlot druiven voor deze wijn worden regelmatig op rijpheid getest en pas geoogst als ze volledig rijp zijn. Ze worden ontsteeld en gekneusd en vervolgens in betonnen cuves vergist. De wijn rijpt een aantal maanden in RVS-tanks voordat hij gebotteld wordt.

Reviews

There are yet no reviews for this product.