My Cart

 x 

Winkelwagen is leeg

Barrel Wijn Webwinkel

Bestel hier je favorieten uit het wijnlokaal en de winkel
Beek-Whisky-Millstone

Millstone 2017 Peated Oloroso

PDFPrintenE-mailadres

Met levering Verzenden voor 11,90 €
64,50 €
In de reuk merk je rook, rozijnen en krenten, turf, fruit, kersen, boenwas, in de smaak sherry, fruit, turfrook, pepertje, romig, perzik, rozijnen, in de afdronk lang, rook, turf, er komt steeds meer fruit en rozijnen. De Oloroso sherry hogshead werd op 9 juni 2017 gevuld en 2 november 2021 gebotteld, wat 200 flessen opleverde.
Land
Nederland
Streek
Kampen
Alcohol percentage
51,6%
Beschrijving

In de reuk merk je rook, rozijnen en krenten, turf, fruit, kersen, boenwas, in de smaak sherry, fruit, turfrook, pepertje, romig, perzik, rozijnen, in de afdronk lang, rook, turf, er komt steeds meer fruit en rozijnen. De Oloroso sherry hogshead werd op 9 juni 2017 gevuld en 2 november 2021 gebotteld, wat 200 flessen opleverde.

Beek staat voor kwaliteit in gedistilleerd. Beek is in 2017 opgericht door Jan Beek, expert in gedistilleerd. Zijn missie is om producten te maken die vanaf de grondstof tot in de fles puur en zuiver zijn.

Bij het samenstellen van de recepten kijkt Jan naar het verleden van het Nederlandse gedistilleerd en naar de beste grondstoffen die er te krijgen zijn. Hij beoordeelt via een herhaald, zorgvuldig proeven wat er eventueel aangepast zou moeten worden in bijvoorbeeld de receptuur, het distillatieproces of de vatrijping om zo tot het optimale product te komen. Jan proeft en overlegt graag samen met hen die het vakmanschap van het ambachtelijk distilleren beheersen en zijn liefde voor kwaliteit en smaak delen, om de kwaliteit van zijn producten verder te perfectioneren.

De dranken van Beek worden in kleine batches ambachtelijk gestookt of geblend om steeds het beste resultaat te bereiken.

Beoordelingen

Er zijn geen nog geen recensies voor dit artikel.