My Cart

 x 

Winkelwagen is leeg

Barrel Wijnwinkel & Cook-Ing

Nieuwe Ebbingestraat 23, Groningen (050)785 57 20

Sinds eind 2018 is aan de Nieuwe Ebbingestraat 23 in Groningen onze Wijnwinkel gevestigd. Hier kun je de (meeste) wijnen uit het Wijnlokaal vinden om mee te nemen naar huis. Favorieten die we vaak eerst “uitproberen” in het Wijnlokaal komen hier op de plank te liggen. In de weekenden hebben we bovendien een paar wijnen openstaan die je in alle rust kunt proeven.

Maar dat is nog niet alles: we verzorgen in de proefkamer, achterin de winkel, wijnproeverijen en -cursussen, wijn-spijs proeverijen en private dining. De prachtige keuken-met-grote-proeftafel is bovendien de thuisbasis van Cook-Ing. Inge kookt hier biologisch, vegetarisch & persoonlijk: zij verzorgt op maat maaltijden, lunches, workshops en catering naar je wens! Barrel & Cook-Ing werken veel samen.

De proefkamer van onze winkel is af te huren voor vergaderingen of andere bijeenkomsten, al dan niet in combinatie met een proeverij, lunch of diner. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor de mogelijkheden.

Het winkelaanbod is ook verkrijgbaar via onze webwinkel; je kunt hier onze wijnen bestellen. We leveren door heel Nederland. Mis je iets in ons aanbod, of heb je een specifieke wens? Laat het ons zeker weten. We beschikken over veel meer dan op deze website staat en gaan desgewenst graag voor je op zoek naar unieke wijnen!

 

Lees hier meer over Cook-ing.

 

Openingstijden Wijnwinkel

Zondag: Gesloten

Maandag: 13:00 - 18:00

Dinsdag: 10:00–18:00

Woensdag: 10:00–18:00

Donderdag: 10:00–18:00

Vrijdag: 10:00–18:00

Zaterdag: 10:00–17:30

 

Bekijk de openingstijden van het wijnlokaal

Locatie Wijnwinkel