My Cart

 x 

Winkelwagen is leeg

Barrel Wijn Webwinkel

Bestel hier je favorieten uit het wijnlokaal en de winkel
No image set

Aglianico del vulture

PDFPrintenE-mailadres

Met levering Verzenden voor 11,90 €
17,20 €
Heerlijke volle kruidige smaak van cassis, zwarte kersen, tabak en ceder en een lichte balsamico toets. De fruittonen zitten eronder wat verborgen maar uiteindelijk komen gedroogde pruimen en bramen naar boven. De wijn ondergaat 15 maanden houtrijping op klassiek frans eiken. Deze wijn laat gegarandeerd een blijvende indruk na!
Land
Italië
Druif
Aglianico
Streek
Basilicata
Beschrijving

De Piano del Cerro Aglianico is echt een volle wijn, heeft veel diepgang en is complex. Dit doordat zij is gemaakt van de Aglianico druif, ook wel de Barolo van het Zuiden genoemd. De producent, Vigneti del Vulture, heeft hiermee iets heel moois gemaakt en dat werd ook opgemerkt door een van de bekendste wijncritici, Robert Parker

Robert Parker gaf maar liefst 90 punten aan deze wijn en is ook één van onze favorieten bij bijzondere maaltijden of speciale gelegenheden. Heerlijke volle kruidige smaak van cassis, zwarte kersen, tabak en ceder en een lichte balsamico toets. De fruittonen zitten eronder wat verborgen maar uiteindelijk komen gedroogde pruimen en bramen naar boven. De wijn ondergaat 15 maanden houtrijping op klassiek frans eiken. Deze wijn laat gegarandeerd een blijvende indruk na!

Beoordelingen

Er zijn geen nog geen recensies voor dit artikel.