My Cart

 x 

Winkelwagen is leeg

Barrel Wijn Webwinkel

Bestel hier je favorieten uit het wijnlokaal en de winkel
No image set

Laurent Perrier Ultra Brut

PDFPrintenE-mailadres

Met levering Verzenden voor 11,90 €
80,20 €
De druiven komen uit 15 zuidelijke grand- en premier cruwijngaarden en worden alleen in warmere jaren gemaakt. Daardoor hebben de druiven een hoger suikergehalte en lagere zuren waardoor de wijn mooi in balans is zonder dosage. Ultra lichte stijl droge Champagne zonder dosage van alleen de allerrijpste druiven.
Land
Frankrijk
Druif
Chardonnay
Streek
Champagne
Alcohol percentage
12%
Druif
Pinot Noir
Beschrijving

Laurent-Perrier wordt wereldwijd erkend als een van de grootste champagnemerken. Iedere cuvée in het assortiment heeft zijn eigen geschiedenis en persoonlijkheid. De verbindende factor is een stijl die gekenmerkt wordt door frisheid, zuiverheid en elegantie. Hoewel het huis in 1812 werd opgericht, kwam het echte succes met de komst van Bernard de Nonancourt in de jaren vijftig van de vorige eeuw. Onder zijn leiding groeide het bedrijf uit tot een champagnehuis van faam en formaat! Zijn twee talentvolle dochters Stéphanie en Alexandra hebben de leidende rol met veel succes van hun vader overgenomen. LaurentPerrier is een autoriteit op het gebied van rosé-champagne en zowel de Cuvée Rosé Brut als de Grand Siècle Alexandra Rosé Millésimé zijn de onbetwiste visitekaartjes.

De druiven komen uit 15 zuidelijke grand- en premier cruwijngaarden en worden alleen in warmere jaren gemaakt. Daardoor hebben de druiven een hoger suikergehalte en lagere zuren waardoor de wijn mooi in balans is zonder dosage.

Ultra lichte stijl droge Champagne zonder dosage van alleen de allerrijpste druiven. 

Beoordelingen

Er zijn geen nog geen recensies voor dit artikel.