My Cart

 x 

Winkelwagen is leeg

Barrel Wijn Webwinkel

Bestel hier je favorieten uit het wijnlokaal en de winkel
No image set

Dornfelder Traubensaft

PDFPrintenE-mailadres

Met levering Verzenden voor 10,72 €
6,50 €
Florian Feth maakt sinds 1980 uitzonderlijke wijnen met het biologische en demeter keurmerk. Florian Feth maakte voor zijn kinderen maakte hij deze bijzonder druivensappen van de druiven Dornfelder en Müller-Thurgau.
Land
Duitsland
Druif
Dornfelder
Streek
Reinhessen
Alcohol percentage
0,00%
Beschrijving

Het zuidelijkste deel van Rijnhessen, de Wonnegau, het gerenommeerde wijndorp Florsheim-Dalsheim is Weingut Feth zijn thuis haven. Zijn Familie is al sinds 1788 met wijn bezig.

Hier bewerken Florian Feth 25 hectare wijngaarden en houden zich bezig met de teelt van Riesling, de klassieke Bourgondische druiven en fijne druivensoorten. Al meer dan 30 jaar worden de wijngaarden consequent biologisch-dynamisch bewerkt, en sinds 1989 zijn wij lid van de vereniging Demeter en worden wij dus beschouwd als ware pioniers van de scène. De basis, en vooral de hart en ziel, van Weingut Feth ligt bij de natuurlijke en duurzame teelt van wijnstokken. Al vele jaren wordt intensief en consequent op biodynamische wijze gewerkt. Zo worden in de wijngaarden geen minerale meststoffen en chemische bestrijdingsmiddelen gebruikt. Om het bodemleven en de humusstructuur te verbeteren worden er groenzones gezaaid die, met hun wortels, de grond ontspannen en overtollig stikstof tegengaan. 

Florian Feth maakt sinds 1980 uitzonderlijke wijnen met het biologische en demeter keurmerk. Florian Feth maakte voor zijn kinderen maakte hij deze bijzonder druivensappen van de druiven Dornfelder en Müller-Thurgau. 

 

 

Beoordelingen

Er zijn geen nog geen recensies voor dit artikel.